www.intorsura.ro Ghidul tau turistic
intorsura.ro - Intorsura Buzaului www.intorsura.ro
Ghidul tau turistic
 
Home
Despre Intorsura
Evenimente
Timpul liber
Turism ecumenic
Arta si artisti
Reportaje
Firme
Galerie foto
Galerie video

Contact
Parteneri


Reportaje intorsura.ro 
Barcani Enduro 2012
 
Barcani Enduro 2012
 
Cu ocazia Sarbatorii Barcanenilor din acest an, a avut loc printre alte manifestari si concursuri, un concurs de enduro sub titlul Barcani Enduro 2012.
Participarea la prima editie a concursului de enduro din Barcani a fost una multumitoare, avand la start 10 concurenti pregatiti pentru lupta cu urcarile si coborarile abrupte, trecerea prin zone foarte dificile cu bolovani, cioate si alte obstacole naturale.
Traseul nu a fost unul foarte usor fiind caltalogat in clasa Open, avand o lungime de aproximativ 11 Km si fiind marcat corespunzator competitiilor nationale de enduro, traseul a fost parcurs in doua ture de catre fiecare concurent.
Startul competitiei a avut loc Sambata 29.09.2012 la ora 14:00 in prezenta Domnului Primar Gheorghe Marin caruia ii multumim pentru oportunitatea si sprijunul acordat, si a specatorilor care s-au bucurat de un spectacol la nivel inalt.
Cel mai bun timp al cursei a fost de aprox 42 de minute si a fost premiat cu suma de 500 lei oferita de Primaria Barcani. Locul 2 si 3 fiind deasemenea remunerati cu sumele de 300 si respectiv 150 lei.
Pe langa multumirile adresate Primariei trebuie deasemenea sa multumim si Service-ului auto "Autocambio" (Creanga I) din Barcani care a fost sponsorul cursei si a pus la dispozitia Riderilor apa minerala, si nu in ultimul rand service-ul pentru micile defectiuni aparute in timpul cursei.
Dupa aproximativ 2 ore de concurs, concurenti si spectatorii s-au aratat forte multumiti de traseu si de modul de organizare al competitiei, ramanand in continuare sa discute despre cursa, si sa savureze micii, berea si spectacolele oferite de organizatorii Sarbatorii Barcanenilor.

Multumim concurentilor, organizatorilor si spectatorilor pentru prezenta la prima editie a concursului Barcani Enduro si ne vedem anul viitor la o competitie cu mult mai multi concurenti.

Fotografii in albumul foto al site-ului
http://www.intorsura.ro/galerie-foto/
 

Firme
JTI ADVERTISING
Intorsura Buzaului
0766 252 579


Parteneri

www.mxhost.ro

Red Bull Romaniacs

Cazare Intorsura Buzaului

turismagrement.ro
Site gazduit de mxhost.ro


Google rating
Powered by  MyPagerank.Net
Cazare pensiuni Cazare
Director Web Postere personalizate, fotografii, tablouri, canvas, fototapet
Copyright
JTI Advertising
© 2007-2012
Informatiile si datele de pe acest site sunt proprietate a www.intorsura.ro 
in colaborare cu alti parteneri si nu au dreptul de a fi preluate fara acordul nostru scris. Echipa intorsura.ro